Utvikle M3, hva skjer videre?

PEP NO 2016v3

I forbindelse med Info-teamdagene i år, ble det gjennomført aktiviteter for å få opp interessen for Infor Xtreme og M3s produktpåvirkningsprosess. Vedlagt en pdf-fil som beskriver prosessen og oppsummerer resultatet så langt.

Les mer

Cecilie Bertelsen - Infoteams nye leder

Cecilie Bertelsen

For 2. gang i historien har Infoteams styre valgt en kvinnelig "forman". Cecilie Bertelsen skal dra lasset frem til årsmøtet 2018 (i første omgang). Cecilie jobber til daglig i Kavli Holding som prosesseier og prosjektleder for forbedringsprosjekter knyttet til M3 i Kavli. Cecilie har vært styrerepresentant i Infoteam styre siden 2014.

Les mer

GDPR - EU's nye Personvernlov.

DENNE TEMADAGEN BLE DESSVERRE AVLYST PGA SYKDOM. NY DATO KOMMER SÅ FØLG MED.
....................................................
MAF - Info-teams søsterorganisasjon i Sverige, tilbyr Temadag GDPR dvs. innføring i EU's nye Personvernlov. Den nye loven trer i kraft i mai 2018 og får store konsekvenser for alle, også oss her i Norge. 

Dato: 13. juni 2017
Sted: Stockholm/Arlanda

Les mer!

Den store integrasjonsdagen

Den 3. mai gjennomførte Infoteam, i samarbeid med Merit, en temadag med fokus på integrasjonsproblematikk. En matnyttig dag der 20 deltagere under ledelse av Jon Kåre Aarskog fra Merit, fikk en god gjennomgang.

Punkter på agendaen var bl.a. Infor M3 Integrasjons komponenter; M3 API, M3 Services, M3 REST, MEC, ION, EventHub/-Analytics, IDM og MEC etc.

Følg linken – der finner du presentasjonene fra dagen

Merit Logo
Infor logo
iStone logo
Vince logo
Evry logo

Infoteam 365 App

Infoteam365 er en intern kommunikasjonsapp for alle Infoteams medlemmer. Last ned Appen i AppStore eller Google Play. Første gangen du starter appen blir du bedt om å logge inn med e-post adressen din. Har du spørsmål om bruken kan du kontakte App Support på support@ideffector.no eller lese informasjon og hjelp under "Om Appen" og "App Support" inne i appen.

Get the Infoteam 365 on Google Play Get the Infoteam 365 on the App Store

Siste Nyheter

Infoteamdagene 2016 - vel blåst
mandag 30. november -0001

Linker

MAF
M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark
M3 Brugerforening i Danmark

GAM3
Global Association of M3 User Groups