Internasjonale Utrullninger

Faggruppe Internasjonale utrullinger ble etablert i forbindelse med Info-teamdagene 2012 og retter seg mot bedrifter om bruker M3 og som har handel og kommuniksjon over landegrenser. 
Gruppen har fokus på å dele erfaringer og opplæring i forbindelse med blandt annet følgende punkter: 
- rapportering økonomi
- landspesifike tilpasninger
- avgiftsrapportering
- fysisk vareflytting- distribusjon
- dokumentasjon av vareflyt

Leder for gruppen er pr. dags dato: Vi leter etter en leder for denne gruppen. Ta gjerne kontakt hvis du er interessert og ønsker deg mer informasjon.

Faglig kontaktperson: 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., Info-team
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., Infor

Vi setter stor pris på å få lov til å fortelle mer om gruppens arbed så det er bare å ta kontakt hvis du er interessert i å engasjere deg eller har andre spørsmål.

Merit Logo
Infor logo
iStone logo
Vince logo
Evry logo

Infoteam 365 App

Infoteam365 er en intern kommunikasjonsapp for alle Infoteams medlemmer. Last ned Appen i AppStore eller Google Play. Første gangen du starter appen blir du bedt om å logge inn med e-post adressen din. Har du spørsmål om bruken kan du kontakte App Support på support@ideffector.no eller lese informasjon og hjelp under "Om Appen" og "App Support" inne i appen.

Get the Infoteam 365 on Google Play Get the Infoteam 365 on the App Store

Siste Nyheter

Infoteamdagene 2016 - vel blåst
mandag 30. november -0001

Linker

MAF
M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark
M3 Brugerforening i Danmark

GAM3
Global Association of M3 User Groups