Utstillerinformasjon

VELKOMMEN som utstiller på Info-teamdagene 9. -  11. april 2018.
Info-teams styre ønsker med dette deg som leverandørmedlemmer og andre leverandører med tilknytning til Infor M3 velkommen til Info-teamadagene 2018.

Denne gangen gjennomføres konferansen på Hotel Moxy X fra den 9. - 11. april. Vi har der et begrenset antall utstillerplasser. Plassene blir fordelt og prioritert utfra nivå på medlemsskap. Dvs. leverandørmedlemmer med gullmedlemskap er prioritert, så kommer silver osv. Uansett ikke nøl, send påmeldingen fra din bedrift i dag!
Under linken finner du mer informasjon om de ulike utstillerpakkenes innhold, priser og andre praktiske detaljer. Påmelding gjøres ved å fylle ut skjemaet under den grønne registreringsknappen nedenfor.

Sprørsmål? Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

pdf ITD2018 exhibitors practical (747 KB)

Velkommen til ITD2018
Cecilie Bertelsen

 

Merit Logo
Infor logo
iStone logo
Vince logo

Infoteam365 App

Infoteam-appen er en intern kommunikasjonsapp for alle Infoteams medlemmer. Søk opp "Infoteam" i App Store eller Google Play. Be om å få tilsendt nytt passord på SMS eller epost på innloggingsiden. Dersom du har problemer med innloggingen ta kontakt med infoteam@infoteam.no.

Tilgjengelig på Google Play Last ned fra App Store

Siste Nyheter

Infoteamdagen 2019 - NY DATO og NYTT STED!
tirsdag 11. desember 2018
Fra Round table til Virtual Reality
fredag 20. april 2018
Infoteams generalforsamling 2018
fredag 20. april 2018

Linker

MAF
M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark
M3 Brugerforening i Danmark

GAM3
Global Association of M3 User Groups