Om Utstillerne

C4 Contexture
C4 Contexture AS
Effektiv e-handel med PIM. Opprette, lagre og administrere alle dine produkter i C4 Contexture og du får alle forutsetninger for salgsløsninger i flere kanaler på flere språk.
Canon Norge
Canon Norge
Canon Business & Information Services leverer løsninger og tjenester for å håndtere og forvalte forretningsinformasjon på en sikker og effektiv måte. Gjennom digitalisering og automatisering effektiviserer vi kjerneprosesser i bedriften og bidrar vi til en bedre ressursutnyttelse som er med på å redusere kostnadene og skape vekst og konkurransefortrinn. Canon Purchase-to-Pay automatiserer hele prosessen fra innkjøpsbehov oppstår til varen er mottatt og be talt. Løsningen gir enhetlig og mer strømlinjeformet styring på tvers av innkjøps- og økonomiavdelingen.
Descartes
Descartes
Descartes – den globale lederen som forener logistikkintensive virksomheter innen handel.
ecraft
ecraft
We want to change the world of business software. In our opinion, there is too much difficult, complicated and frustrating software that people must use every day as part of their work. This does not work well with ever-increasing demands for business agility and the demands of a world that is otherwise becoming more and more digitalized.
We help you develop effective and competitive business processes through easy, intuitive task-based applications and user interfaces around and on top of existing systems.
This empowers your users and makes it possible for them to strike a balance between business demands and the software they use. This is our passion. Less complicated software, more awesome software.
Elvenite
elvenite
Vi kaller oss forbedrings konsulenter. Sammen sørger vi for at du får en langsiktig støtte for forretningskritiske IT-prosesser med kontinuerlige forbedringer.
Embriq
Embriq
Embriq designer, utvikler og forvalter IT-løsninger. Vi tilbyr tjenester gjennom hele livsløpet fra behovsanalyse og kravspesifikasjon, til implementering, drift og forvaltning. Embriq bidrar til forretningsmessig gevinst for våre kunder gjennom smarte valg og strategisk bruk av IT.
EVRY
EVRY
Som Norges største IT-selskap har EVRY omfattende leveranser til norsk og nordisk næringsliv, finanssektoren og offentlige virksomheter innen stat, kommune og helsesektor.
Infor
Infor
Vi utvikler forretningsapplikasjoner med bransjespesifikke standardløsninger, slik at oppgradering og endring blir lettere og behovet for modifikasjoner reduseres. Dette leverer vi i skyen eller på bakken, med vakkert design og det fremste innen analyse.
iStone Norge
iStone Norge AB
Vi er spesialister på å digitalisere og effektivisere forretningsprosesser. Vår viktigste oppgave er å veilede deg til de beste systemløsninger for din bedrift
LeanSwift
LeanSwift
LeanSwift er en Infor Partner og en global leder innen e-handel og mobile løsninger for Infor M3.
Logiq
Logiq
Vi skal være det mest anbefalte og ledende digitale handelsnettverket i Skandinavia
Medius
Medius
Medius er markedsledende leverandør av skybasert fakturahåndteringssystem i M3 markedet og kan tilby høy grad av automatisering av leverandørfaktura prosessen. MediusFlow tilbyr effektiv fakturamatching og avvikshåndtering mot innkjøpsordre fra M3. MediusFlow tilbyr også KPI målinger pr. artikkel, leverandør og selskap, som hjelper deg på veien mot økt automatiseringsgrad.
Merit Consulting
Merit Consulting AS
Merit er en ledende leverandør av konsulenttjenester og programvare for forretningsprosesser og implementering av ERP-systemer – We turn knowledge into value.
Multi Support
Multi Support
Vi gjør bedriften mer effektiv og gir medarbeiderne en enklere hverdag. Vi erstatter mer eller mindre manuelle rutiner som omfatter papirdokumenter, gule lapper, regneark, e-post og databaser med brukervennlig programvare. Våre smarte Next-prosessapplikasjoner bidrar til effektivitet og skalerbarhet for bedriften samt arbeidsglede for den enkelte.
 
Vi har levert tjenester til kunder over hele verden siden 1986 gjennom et nettverk av sertifiserte partnere og egne kontorer i Sveits, Storbritannia, Tyskland, Sverige, Danmark, Norge og Finland. 
posti
Posti
Posti Messaging hjelper organisasjoner med å digitalisere og automatisere kommunikasjonsprosessene for alle typer dokumenter, fakturaer og meddelelser. Med våre tjenester kan bedriften kommunisere mer effektivt og gi forbrukerne en bedre kundeopplevelse. Vi optimaliserer våre kunders kommunikasjon og støtter tilknyttede betalingsløsninger.
SOSY
SOSY
SOSYs M3 Toolkit består av:
1) Testverktøy: automatisk dokumentasjon av all testing, prosesstyring, issue rapportering og automatiske tester
2) Real-time data deling mellom ulike databaser: IBM i, MS SQL... Optimaliser deres data for BI ved migrering...
3) Proaktiv overvåkning: definere regler for å restart, etc. Automatisk varsling når noe går galt
4) IBM i performance analyser: Spesialsupport for M3 identifiserer M3 programnavn og M3 brukernavn
Systor Vest
Systor Vest
Systor Vest har over 15 års erfaring med utvikling av full-integrert tilleggsfunksjonalitet i M3. De uvikler apper, APIer, nettsidet og IoT-sensornettverk som er tilpasset forettsningsprosesser og informasjonsbehov. Lange kundeforholdt og stabile medarbeidere gir forutsigbarhet og lave kostnader. 
Svea Finans
Svea Finans AS
Svea Finans fleksible tjenester innen fakturering, oppfølging av fordringer, purreservice og inkassotjenester som gir deg større likviditet, samt reduserer det administrative arbeidet.
Vince Consulting
Vince Consulting AS
Vince virksomhet er fokusert rundt Infor M3 ERP. Vårt mål er å øke verdien for våre M3 kunder ved å levere tjenester og ekstraprodukter av høy kvalitet.
Infor logo
Columbus logo
Vince logo

Infoteam365 App

Infoteam-appen er en intern kommunikasjonsapp for alle Infoteams medlemmer. Søk opp "Infoteam" i App Store eller Google Play. Be om å få tilsendt nytt passord på SMS eller epost på innloggingsiden. Dersom du har problemer med innloggingen ta kontakt med infoteam@infoteam.no.

Tilgjengelig på Google Play Last ned fra App Store

Siste Nyheter

Infoteamdagen 2019 - NY DATO og NYTT STED!
tirsdag 11. desember 2018
Fra Round table til Virtual Reality
fredag 20. april 2018
Infoteams generalforsamling 2018
fredag 20. april 2018

Linker

MAF
M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark
M3 Brugerforening i Danmark

GAM3
Global Association of M3 User Groups