United Kingdom

Om Utstillerne

Følgende bedrifter møter du som utstillere på Infoteamdagene 2019. Hvis din bedrift ønsker å delta som utstiller, klikk her for mer informasjon.

AdvenIT AS
AdvenIT AS
Spesialister innen kundekommunikasjon, dokument og integrasjonsløsninger, ved bruk av OpenText Exstream (StreamServe – MOM/IDM/COM - M3 Output Management) - Advenit AS
Consignor
Consignor
Consignor programvaren handler om å skape en så effektiv forbindelse mellom lageret og kundene som mulig. Ved å gjøre en standard integrering med Consignor, sørger vi for at kundene dine vil få den samme kvaliteten når de mottar en leveranse fra deg, uansett hvilken kombinasjon av transporttjenester du velger.
C4 Contexture
C4 Contexture AS
Effektiv e-handel med PIM. Opprette, lagre og administrere alle dine produkter i C4 Contexture og du får alle forutsetninger for salgsløsninger i flere kanaler på flere språk.
Columbus
Columbus
Vi er spesialister på å digitalisere og effektivisere forretningsprosesser. Vår viktigste oppgave er å veilede deg til de beste systemløsninger for din bedrift
ecraft
ecraft
We want to change the world of business software. In our opinion, there is too much difficult, complicated and frustrating software that people must use every day as part of their work. This does not work well with ever-increasing demands for business agility and the demands of a world that is otherwise becoming more and more digitalized.
 
We help you develop effective and competitive business processes through easy, intuitive task-based applications and user interfaces around and on top of existing systems.
 
This empowers your users and makes it possible for them to strike a balance between business demands and the software they use. This is our passion. Less complicated software, more awesome software.
Elvenite
elvenite
Vi kaller oss forbedrings konsulenter. Sammen sørger vi for at du får en langsiktig støtte for forretningskritiske IT-prosesser med kontinuerlige forbedringer.
Infor
Infor
Vi utvikler forretningsapplikasjoner med bransjespesifikke standardløsninger, slik at oppgradering og endring blir lettere og behovet for modifikasjoner reduseres. Dette leverer vi i skyen eller på bakken, med vakkert design og det fremste innen analyse.
LeanSwift
LeanSwift
LeanSwift er en Infor Partner og en global leder innen e-handel og mobile løsninger for Infor M3.
Logiq
Logiq
Vi skal være det mest anbefalte og ledende digitale handelsnettverket i Skandinavia
Mazeppa Consulting
Mazeppa
Mazeppa fokuserer på Industribedriftenes behov for løsninger og kompetanse på ERP, og arbeider med Infor M3, Infor LN og RamBase fra Hatteland. Mazeppa kan levere løsninger i full bredde både til de store, og til de mindre og mellomstore produksjonsbedrifter.
Navcite
Navcite
Navcite er et produkt- og konsulentselskap som fokuserer på å implementere systemer, arbeidsmetoder og rutiner som støtter bedrifter til å bli mer effektive og mer lønnsomme. I forhold til Infor M3 tilbyr Navcite eksptertise på de fleste områder og med vår plattform ProApps, også effektive mobile løsninger (Android & IOS) fullt integrert med M3 for lager, produksjon og vedlikehold.
Optimity
Optimity
With Optimity you’ll get unprecedented control, accuracy and profitability in your demand and supply chain planning solutions, and your planning will become a driver for growth and competitive differentiation.

We deliver standard integration to all major ERPs.
Posti Messaging
Posti Messaging
Posti Messaging hjelper organisasjoner med å digitalisere og automatisere kommunikasjonsprosessene for alle typer dokumenter, fakturaer og meddelelser. Med våre tjenester kan bedriften kommunisere mer effektivt og gi forbrukerne en bedre kundeopplevelse. Vi optimaliserer våre kunders kommunikasjon og støtter tilknyttede betalingsløsninger.
Prevas
Prevas
Prevas er en teknologibedrift og utviklingspartner for selskaper innen mange bransjer. Som spesialister blant annet på EAM og MES, leverer vi flere løsninger for effektivisering innen industriell og offentlig sektor i Skandinavia og er av Infor anerkjent som eksperter på deres service- og vedlikeholdsløsning Infor EAM. Vi ønsker å bidra til økt produktivitet, kvalitet og lønnsomhet for våre kunder - innovasjon for vekst.
Rejlers Embriq AS
Rejlers
Embriq designer, utvikler og forvalter IT-løsninger. Vi tilbyr tjenester gjennom hele livsløpet fra behovsanalyse og kravspesifikasjon, til implementering, drift og forvaltning. Embriq bidrar til forretningsmessig gevinst for våre kunder gjennom smarte valg og strategisk bruk av IT.
SOSY
SOSY
SOSYs M3 Toolkit består av:
1) Testverktøy: automatisk dokumentasjon av all testing, prosesstyring, issue rapportering og automatiske tester
2) Real-time data deling mellom ulike databaser: IBM i, MS SQL... Optimaliser deres data for BI ved migrering...
3) Proaktiv overvåkning: definere regler for å restart, etc. Automatisk varsling når noe går galt
4) IBM i performance analyser: Spesialsupport for M3 identifiserer M3 programnavn og M3 brukernavn
Vince Consulting
Vince Consulting AS
Vince virksomhet er fokusert rundt Infor M3 ERP. Vårt mål er å øke verdien for våre M3 kunder ved å levere tjenester og ekstraprodukter av høy kvalitet.
Infor logo
Columbus logo
Logo Rejlers Embriq AS
Vince logo

Infoteam365 App

Infoteam-appen er en intern kommunikasjonsapp for alle Infoteams medlemmer. Søk opp "Infoteam" i App Store eller Google Play. Be om å få tilsendt nytt passord på SMS eller epost på innloggingsiden. Dersom du har problemer med innloggingen ta kontakt med infoteam@infoteam.no.

Tilgjengelig på Google Play Last ned fra App Store

Siste Nyheter

Infoteamdagen 2019 - NY DATO og NYTT STED!
tirsdag 11. desember 2018
Fra Round table til Virtual Reality
fredag 20. april 2018
Infoteams generalforsamling 2018
fredag 20. april 2018

Linker

MAF
M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark
M3 Brugerforening i Danmark

GAM3
Global Association of M3 User Groups