PÅMELDING, pris & Praktisk info

flag en

Påmelding gjøres ved å bruke den rød påmeldingsknappen. Vi ber om at du er nøye når du oppgir fakturaadresse og firmanavn slik at vi sender fakturaen til riktig sted. 

Konferanseavgift

Styret ønsker selvfølgelig at flest mulig skal  delta på denne digitale konferansen. Vi tilbyr derfor en konferanseavgift pr. medlemsbedrift. For denne prisen kan bedriften melde på å mange deltagere som man selv ønsker.  Dvs. en faktura pr. bedrift. Konferanseavgiften er baserte på bedriftens størrelse på samme måte som medlemskontingenten. 

På denne måten kan de personer som har interesse delta på så mye eller så litet som man ønsker.

Pris pr medlemsbedrift

Pris

Nivå 1 : Oms. opp til 750 mill

2.500,-

Nivå 2: Oms. 750 mill - 1 milliard

5.000,-

Nivå 3: Oms. 1 - 2 milliarder

7.500,-

Nivå 4: Oms. 2 milliarder og oppover

10.000,-

Konferanseavgiften for Infoteamdagene 2020 digitalt har ikke noe med tidligere kommuniserte pris og fakturaer for ITD2020 å gjøre. Alt som har med de opprinnelige Infoteamdagene (som ble kansellert) å gjøre skal nå være gjort opp.  Dvs. det er kreditert og utstedet nye fakturaer ihht. tidligere distribuert informasjon.

Hjelp - min bedrift er ikke medlem i Infoteam!
Hvis din bedrift enda ikke er medlem av Infoteam så er det enkelt å gjør noe med. Meld dere inn via linken her. Det er gratis medlemsskap inneværende år så første faktura for medlemskontingenten kommer 2021.

Linker

MAF

M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark

M3 Brugerforening i Danmark

GAM3

Global Association of M3 User Groups

Copyright © 2015-2020 Infoteam, M3 brukerforening i Norge - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: +4795991002 - Besøksadresse: c/o Infor Norway AS, Lysaker Torg 35, 1325 Lysaker