Nyheter

Velkommen til Infoteamdagene 2020, digitalt.

Infoteamslides digitalt

Siden Infoteamdagene 2020 som skulle vært gjennomført i mars måned, ble avlyst, gleder vi oss til å kunne tilby mesteparten av det faglige programmet, i et virtuelt miljø.

Vi inviterer nå til Infoteamdagene 2020 digitalt den 3. og 4. juni.
Program omhandler til stor del det som skjer når vi gjør store endringer i de verdiskapende prosessene. I forbindelse med dette er kompetanse på kjernefunksjonalitet sentralt så de rollebaserte sporene tilbyr en del slike foredrag. 

I et spennende virtuelt verktøy kan vi nå tilby konferansen både live men det er også mulig å gå inn i etterkant for å se og høre foredrag som du ikke rakk. Materialet er tilgjengelig ca. frem til nyttår.

Les mer

Årsmøte 2020

Brukerforeningen Infoteams årsmøte ble i år gjennomført som et Teams-møte (digitalt) den 29. april 2020.

Les referatet og hold deg oppdatert bl.a. på hvem som sitter i det nye styret. Styret konstituerer seg selv i forbindelse med første styremøte den 28. mai.

Medlemskontingenten for bedriftsmedlemmer ble sist endret i 2014.

Det ble vedtatt å gjøre en økning i år samt en korrigering i vedtektene som tilsier at kontingenten indeksreguleres fra 2021.

Faktura for årets medlemskontingent blir distribuert i løpet av mai.

COVID-19 - Important announcement from Infor for Infor customers & partners

March 13, 2020

Dear Sir/Madam,

Infor is aware of the potential impact of a global novel coronavirus (COVID-19) pandemic on everyone, including our employees, customers, partners, and communities. We are working diligently to reduce the risk to our ecosystem as well as to ensure that our support and services continue without interruption.

Les mer

Masterdata 2.0 - vi inviterer til webinarserie.

3 april 2020

Å ha kontroll på sine masterdata er alltid like utfordrende og ikke minst, viktig. Vi kommer stadig opp i diskusjoner og problemstillinger som ender opp i grunndata oppsettet i løsningen. I samarbeid med Vince inviterer Infoteam til en serie aktiviteter hvor vi vil fokusere på hvilke muligheter som finnes for å effektivisere arbeidet, overvåke kvaliteten og, i disse tider, se på muligheter for å digitalisere prosessen.

16.04.20:  Webinar 1 - Hvordan jobbe effektivt og strukturert med masterdata. Les mer og meld deg på!
23.04.20: Webinar 2 - Overvåking av kvalitet på masterdata. Les mer og meld deg på!
10.06.20: Virtuel temadag – Masterdata 2.0 Les mer og meld deg på!

Linker

MAF

M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark

M3 Brugerforening i Danmark

GAM3

Global Association of M3 User Groups

Copyright © 2015-2020 Infoteam, M3 brukerforening i Norge - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: +4795991002 - Besøksadresse: c/o Infor Norway AS, Lysaker Torg 35, 1325 Lysaker