Last ned og ta i bruk Infoteams oppdaterte app

Infoteam appVi gjør det enkelt for deg. Last ned den nye og oppdaterte Infoteam appen og følg med på hva som skjer på Infoteamdagene 2018 og resten av Infoteam året.

Slett den gamle Infoteam365 appen (hvis du har den) og installer den nye. Søk opp "Infoteam" i App Store eller Google Play, eller bruk knappene nedenfor. Etter at du har installert appen logger du deg på med din registrerte epostadresse og passord som vil motta på SMS tirsdag 13.mars etter lunsj. Du kan også be om å få tilsendt nytt passord på SMS eller epost på innloggingsiden. Appen er kun tilgjengelig for Infoteams medlemmer. Dersom du har problemer med innloggingen ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

I Infoteam appen kan du følge med på programmet for Infoteamdagene, se hvem som deltar, hvilke utstillere som er med og ta kontakt med andre Infoteam-medlemmer. Ved å ta bruk appen kan du også øke din egen kompetanse ved å delta i Infoteams faglige aktiviteter sammen med andre medlemmer, og en god del annet. Her finner du aktuelle nyheter og informasjon om alle Infoteams arrangementer.

Vi gleder oss til å møte deg til Infoteamdagene 2018 på Hotel Moxy Oslo X den 9. - 11.04.18.
Se programmet og meld deg i på ved å klikke her.

Last ned den nye Infoteam-appen her: 

Get the Infoteam 365 on Google Play Get the Infoteam 365 on the App Store
  
Vel møtt!
Infoteams styre
Infor logo
Columbus logo
Logo Rejlers Embriq AS
Vince logo

Infoteam365 App

Infoteam-appen er en intern kommunikasjonsapp for alle Infoteams medlemmer. Søk opp "Infoteam" i App Store eller Google Play. Be om å få tilsendt nytt passord på SMS eller epost på innloggingsiden. Dersom du har problemer med innloggingen ta kontakt med infoteam@infoteam.no.

Tilgjengelig på Google Play Last ned fra App Store

Siste Nyheter

Infoteamdagen 2019 - NY DATO og NYTT STED!
tirsdag 11. desember 2018
Fra Round table til Virtual Reality
fredag 20. april 2018
Infoteams generalforsamling 2018
fredag 20. april 2018

Linker

MAF
M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark
M3 Brugerforening i Danmark

GAM3
Global Association of M3 User Groups