Fra Round table til Virtual Reality

Infoteamdagene 2018 news banner

Stedet var nytt og bordene var runde. Ut over det var årets stormønstring for M3- brukere lett gjenkjennelig, med faglige og sosiale aktiviteter på høyeste nivå.

DENNE GANGEN var det mulig å følge et engelsktalende program hele veien, men Infors Ole Rasmussen fikk lov til å orientere om utviklingen av M3 på klingende dansk. Det gjorde han til gangs, med sedvanlig entusiasme og innlevelse.

Å LØFTE M3 til skyen er ikke et spørsmål om IF, men WHEN, sa Ole Rasmussen. - Det gir et system som alltid er oppdatert, der de nyeste funksjonene alltid kan tas i bruk, og hvor oppgradering tar fem minutter snarere enn 25 dager. Det har vært et enormt skritt for oss å løfte M3 til 13.4 cloud edition, men nå er det "super current”. Cloud-kundene har tilgang til en M3-verden uten modifikasjoner, i en løsning som alltid skalerer og alltid fungerer, med mer enn 4000 tilgjengelige API-er og Artificial Intelligence på toppen av det hele. Vi anbefaler absolutt alle å komme dit, lød den klare oppfordringen fra Infors Global Director of Product Management. Hittil har 95 selskaper i verden tatt denne oppfordringen, og det er ingen tvil om at flere er på gang. Stokke, Øglænd System og Wonderland er blant de norske.

Les vårt nyhetsbrev med høydepunktene fra konferansen:   pdf Nyhetsbrev fra Infoteamdagene 2018 (4.61 MB)

Finn presentasjoner og dokumentasjon fra de ulike foredragene her

Infor logo
Columbus logo
Logo Rejlers Embriq AS
Vince logo

Infoteam365 App

Infoteam-appen er en intern kommunikasjonsapp for alle Infoteams medlemmer. Søk opp "Infoteam" i App Store eller Google Play. Be om å få tilsendt nytt passord på SMS eller epost på innloggingsiden. Dersom du har problemer med innloggingen ta kontakt med infoteam@infoteam.no.

Tilgjengelig på Google Play Last ned fra App Store

Siste Nyheter

Infoteamdagen 2019 - NY DATO og NYTT STED!
tirsdag 11. desember 2018
Fra Round table til Virtual Reality
fredag 20. april 2018
Infoteams generalforsamling 2018
fredag 20. april 2018

Linker

MAF
M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark
M3 Brugerforening i Danmark

GAM3
Global Association of M3 User Groups