Nyheter

Fra Round table til Virtual Reality

Infoteamdagene 2018 news banner

Stedet var nytt og bordene var runde. Ut over det var årets stormønstring for M3- brukere lett gjenkjennelig, med faglige og sosiale aktiviteter på høyeste nivå.

DENNE GANGEN var det mulig å følge et engelsktalende program hele veien, men Infors Ole Rasmussen fikk lov til å orientere om utviklingen av M3 på klingende dansk. Det gjorde han til gangs, med sedvanlig entusiasme og innlevelse.

Å LØFTE M3 til skyen er ikke et spørsmål om IF, men WHEN, sa Ole Rasmussen. - Det gir et system som alltid er oppdatert, der de nyeste funksjonene alltid kan tas i bruk, og hvor oppgradering tar fem minutter snarere enn 25 dager. Det har vært et enormt skritt for oss å løfte M3 til 13.4 cloud edition, men nå er det "super current”. Cloud-kundene har tilgang til en M3-verden uten modifikasjoner, i en løsning som alltid skalerer og alltid fungerer, med mer enn 4000 tilgjengelige API-er og Artificial Intelligence på toppen av det hele. Vi anbefaler absolutt alle å komme dit, lød den klare oppfordringen fra Infors Global Director of Product Management. Hittil har 95 selskaper i verden tatt denne oppfordringen, og det er ingen tvil om at flere er på gang. Stokke, Øglænd System og Wonderland er blant de norske.

Les vårt nyhetsbrev med høydepunktene fra konferansen:   pdf Nyhetsbrev fra Infoteamdagene 2018 (4.61 MB)

Finn presentasjoner og dokumentasjon fra de ulike foredragene her

Linker

MAF

M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark

M3 Brugerforening i Danmark

GAM3

Global Association of M3 User Groups

Copyright © 2015-2020 Infoteam, M3 brukerforening i Norge - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: +4795991002 - Besøksadresse: c/o Infor Norway AS, Lysaker Torg 35, 1325 Lysaker