Wonderland sover godt i skyen


DET ER LETT å kjenne seg igjen i Wonderlands beskrivelse av å ha begrensede IT-ressurser og et ønske om å kunne bruke ressursene på prosessforbedring fremfor drift. Den norske sengeprodusenten har en klar skystrategi, og IT_sjef Idar Oldervik oppsummerte selskapets reise mot M3 13.4 single tenant cloud.

FORPROSJEKTET GIKK høsten 2016, og golive-dato var satt til 4. desember 2017. Med januar som viktig salgsmåned, var det uaktuelt med forsinkelser. - Vi hadde ingen uplanlagt nedetid i forbindelse med prosjektet,
og det er ingen tvil om at M3 Cloud fungerer som forventet. I ettertid ser vi at det var positivt for prosjektet å ha godt sammensatte team fra Wonderland og Merit, og et nært samarbeid med Infors migrasjonsteam. Merit fikk ansvaret for prosjektgrensesnittet mot Infor, og vi legger vekt på å samle superbrukerne jevnlig, fortalte Idar Oldervik.

IT-SJEFEN Oldervik har altså sovet godt om natten på sin Wonderland-madrass gjennom hele prosjektet. Overraskelser dukker likevel alltid opp, ofte fra den kanten man minst venter det. Denne gangen var det Skattedirektoratet og EU-regelverk som stikker kjepper i hjulene, med direktoratets avslag på søknaden om å lagre regnskapsdataene i Tyskland, slik det blir med Cloud-løsning.

FRA MERIT bekreftes det at Bo Hjort Christensen arbeider med denne problemstillingen på vegne av Infor og andre leverandører av cloud-baserte forretningssystemer, så forhåpentligvis kommer en løsning etter hvert.

Wonderland Ivar Oldervik

Wonderland Ivar Oldervik

Infor logo
Columbus logo
Logo Rejlers Embriq AS
Vince logo

Infoteam365 App

Infoteam-appen er en intern kommunikasjonsapp for alle Infoteams medlemmer. Søk opp "Infoteam" i App Store eller Google Play. Be om å få tilsendt nytt passord på SMS eller epost på innloggingsiden. Dersom du har problemer med innloggingen ta kontakt med infoteam@infoteam.no.

Tilgjengelig på Google Play Last ned fra App Store

Siste Nyheter

Infoteamdagen 2019 - NY DATO og NYTT STED!
tirsdag 11. desember 2018
Fra Round table til Virtual Reality
fredag 20. april 2018
Infoteams generalforsamling 2018
fredag 20. april 2018

Linker

MAF
M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark
M3 Brugerforening i Danmark

GAM3
Global Association of M3 User Groups