Webinar: Tips og triks – Høstens «hotteste» teknikktemaer

Magnus Tallqvist, kommer rett fra Inforum, inspirert og med helt nytt materiale i bagasjen.Du får en gjennomgang av alt du trenger å vite om M3- og API-håndtering, nå og i den fremtidige Cloud-verdenen. I tillegg tar vi en titt på det nye brukergrensesnittet som etter hvert vil erstatte den gamle strukturen med Liste- og Detaljpaneler.

Til slutt vil vi oppsummere det beste og viktigste fra Inforum i New Orleans, M3 Cloud Edition og går gjennom hvordan vi kan lage en investeringskalkyle fra et teknisk ståsted.

Beskrivelse

M3 har i dag et så stort antall API-er og ulike teknikker at det kan virke forvirrende å finne riktig teknikk og løsningsalternativ for din virksomhet. Vi vil derfor rydde i begrepene blant alle varianter og løsninger for å veilede deg best mulig. Så går vi litt dypere inn i, og får en demo av, det nye M3-grensesnittet som faktisk kan betraktes som en revolusjon! Blant annet kan du, uten år bruke Mashups eller lignende, lage ditt eget skjermbilde og velge felt etter eget ønske. Til slutt presenterer vi en ny metode for å produsere lønnsomhetsberegninger av den tekniske delen av løsningen. Dette fungerer godt til f.eks. investeringskalkyler og business case.

Dato: Onsdag 13. november 2019
Tid: 13:00 – 14:00
Foredragsholder: Magnus Tallqvist, Master Principal Architect, Infor

Sted: Webinar. Du får invitasjon/link når du melder deg på.
Pris: Gratis

PÅMELDING og ytterligere informasjon, klikk her.

Infor logo
Columbus logo
Logo Rejlers Embriq AS
Vince logo

Infoteam365 App

Infoteam-appen er en intern kommunikasjonsapp for alle Infoteams medlemmer. Søk opp "Infoteam" i App Store eller Google Play. Be om å få tilsendt nytt passord på SMS eller epost på innloggingsiden. Dersom du har problemer med innloggingen ta kontakt med infoteam@infoteam.no.

Tilgjengelig på Google Play Last ned fra App Store

Siste Nyheter

Infoteamdagen 2019 - NY DATO og NYTT STED!
tirsdag 11. desember 2018
Fra Round table til Virtual Reality
fredag 20. april 2018
Infoteams generalforsamling 2018
fredag 20. april 2018

Linker

MAF
M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark
M3 Brugerforening i Danmark

GAM3
Global Association of M3 User Groups