Nyheter

I fremste rekke med mobilbruk i Tyssedal

Titanslagg er hovedproduktet hos metallurgibedriften Tizir Titanium & Iron (TTI) i Tyssedal, og det brukes til langt mer enn å lage lettvekts metallprodukter.
Margunn Lindstrøm er systemansvarlig for M3 i bedriften, og  forteller at bruken av ProApps mobilapplikasjoner har ført til enklere registrering av feilmeldinger og utføring av vedlikehold. - Det var et klart ønske fra de yngre medarbeiderne å kunne bruke mobilen for å melde inn vedlikeholdsoppdrag, hente ut reservedeler, føre timelister og mye annet. Samarbeidet med Navcite har så langt gitt oss en rekke fordeler, blant annet sikret bedre vedlikehold og lagerhold. Akkurat nå er vi i gang med å ta i bruk ProApp Logistikk for mer effektive lagertellinger, fortalte Margunn i sin breakout-session på ITD2022, sammen med TTI-kollega Linn-Christin Jondahl og Jon-Martin Mikalsen fra Navcite.

De hadde forberedt seg godt med en praktisk visning av ProApp på mobiltelefon for et tenkt vedlikeholdsoppdrag. - Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra brukerne på dette, og det er ingen tvil om at kvaliteten blir høyere og utførelsen av mange oppgaver blir enklere, fortalte Margunn og Linn-Christin.

Les mer om TTI
Les mer om Navcite
Presentasjonen fra ITD2022

 

Siste Nyheter

Linker

MAF

M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark

M3 Brugerforening i Danmark

GAM3

Global Association of M3 User Groups

Copyright © 2015-2020 Infoteam, M3 brukerforening i Norge - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: +4795991002 - Besøksadresse: c/o Infor Norway AS, Lysaker Torg 35, 1325 Lysaker