Nyheter

Same same but different

 ERP i skyen har vært tema i noen år, men nå er det knapt noen som ikke planlegger for å komme dit på et tidspunkt. Ole Rasmussen forteller at Infor fremdeles investerer i On Premise 13.4, men legger ikke skjul på at det er til skyen man må hvis man ønsker tilgang til fremtidig funksjonalitet. 

Jøtul og Norgesmøllene er blant M3-bedrifter i Norge som har løftet sin løsning til skyen. Kristoffer Nebb fra Jøtul og Rolf Palmesen fra Norgesmøllene har delt rikt i ulike sammenheng, av sine erfaringer etter selskapenes skyreiser. 

- De som arbeider med M3, skal ikke lenger bestille javakode eller skru på løsningen, det tilhører historien. Nå handler det om å finne ny funksjonalitet som vi kan nyttiggjøre oss, finne ut hvordan vi kan ta den i bruk på rett måte og hva det innebærer av integrasjoner. Ikke minst avklare hvordan vi best kan motivere medarbeiderne våre til å bruke ny funksjonalitet, sier Kristoffer. Rolf utgjør halvparten av IT-avdelingen hos Norgesmøllene, der han har vært med siden RPG-tiden. Nå er vi med i fremste rekke, og det er mye enklere enn før å engasjere brukerne i å ta i bruk nye funksjoner. Og så husker jeg ikke lenger når vi sist hadde nedetid, sa Noregesmøllenes erfarne IT-ressurs.

Les mer om Jøtul

Les mer om Norgesmøllene

Siste Nyheter

Linker

MAF

M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark

M3 Brugerforening i Danmark

GAM3

Global Association of M3 User Groups

Copyright © 2015-2020 Infoteam, M3 brukerforening i Norge - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: +4795991002 - Besøksadresse: c/o Infor Norway AS, Lysaker Torg 35, 1325 Lysaker