Nyheter

Infoteamdagene 2016 - Infoteam 30 år! Meld deg på!

 Infoteam Dagene 2016

Møt oss på Infoteamdagene 2016!

Det er stor interesse for arrangementet men vi har fortsatt plass til flere. Ta med deg dine kollegaer og meld dere på. Meld på 4 og betal konferanseavgift for 3.
Og, bli med på våre workshops den 4. april. Der kan du fordype deg i et par temaer som vi tror er relevante for de fleste, gratis.

I år er det 30 år siden foreningen Infoteam ble startet. Den gang het systemet BAS og ble utviklet for IBM S/38. Det er lenge siden. Mye har skjedd siden den gang og nå skriver vi bl.a. Infor, M3 13.3, cloud, ION og Ming.le. Møt opp og bli med på feiringen av foreningens 30 års jubileum sammen med vår konferansier, Francois Sibbald. Som en del av markering har vi gjort flere grep for å få flest mulig deltagere til konferansen. Vi lanserer helt nye web-sider, deltageravgiften er kraftig redusert de 30 årene til ære, vi har leid oss et eget hotell for anledningen, kun for oss - Scandic Oslo Airport Hotel, Gardermoen.
Og så har vi selvfølgelig mye spennende på agendaen. For å kunne tilby et mest mulig aktuelt program, jobber vi kontinuerlig med innholdet frem mot gjennomføring. Det blir lagt ut informasjon fortløpende her på webben og i appen, Infoteam365. 

Praktisk info
Påmelding gjøres ved å bruke den rød påmeldingsknappen til høyre. Vi ber om at du er litt nøye når du oppgir fakturaadress og firmanavn slik at vi sender fakturaen til riktig sted.
Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Avbestilling må gjøres senest 1 uke før konferansestart dvs. senest den 28. mars. Men, vi endrer gjerne navn på deltagere hvis du finner noen som kan overta din plass.

Konferanseavgift
Konferanseavgift for Infoteams medlemmer:

Dagdeltagelse, pr. dag      kr. 1.000,- *
Hele 2-dagerskonferansen                         kr. 2.000,-

            
Konferanseavgift hvis du ikke er medlem av Infoteam:

Dagdeltagelse, pr. dag      kr. 2.500,- *
Hele 2-dagerskonferansen                         kr. 4.000,-

* Hvis du er dagdeltager men ønsker å delta på festmiddagen den 5. april, kommer det er tillegg på kr. 800,- pr. person.

Meld på 4 deltagere - betal konferanseavgift for 3!

Opphold

Opphold, helpensjon, 4. - 6. april                 kr. 4.500,-
Opphold, helpensjon, 5. - 6. april kr. 3.500,-
Prisen inkluderer overnatting i enkeltrom med helpensjon. Dvs. alle måltider inkl. drikke til maten.

Les mer om programet:

4. april - vi starter så smått                   5. april - Infor fokus                        6. april - mye matnyttig     

Utstillerinformasjon - Om Utstillerne

Om Foredragsholderne

Påmelding

Linker

MAF

M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark

M3 Brugerforening i Danmark

GAM3

Global Association of M3 User Groups

Copyright © 2015-2020 Infoteam, M3 brukerforening i Norge - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: +4795991002 - Besøksadresse: c/o Infor Norway AS, Lysaker Torg 35, 1325 Lysaker