Utvikle M3, hva skjer videre?

PEP NO 2016v3

I forbindelse med Info-teamdagene i år, ble det gjennomført aktiviteter for å få opp interessen for Infor Xtreme og M3s produktpåvirkningsprosess. Vedlagt en pdf-fil som beskriver prosessen og oppsummerer resultatet så langt.

Etter oppfordring fra Info-teams styre, kom det inn 78 ulike forslag fra det norske M3-miljøet. I en workshop der representanter fra Info-teams faggrupper deltok sammen med styret ble 32 av disse forslag prioritert og presentert for medlemmene.
Disse forslag ble det så stemt på i løpet av Ikonferansen og frem mot 1. april. Totalt ble det levert 165 stemmer.

Status pr i dag er at vi venter på at Infor gjør sin vurdering av de forslag som det er stemt på. Styret har kontakt med Infor (John Gledhill) og jobber, sammen med GAM3, for å få tilbakemelding på resultatet slik at vi kan gi informere våre medlemmer.

Siden vi i Norge er den eneste brukerforeningen som har tatt fatt i PEP-prosessen på denne måten, er vi svært spent på tilbakemeldingen. Saken står på agendaen for GAM3-møtet som gjennomføres i forbindelse med Inforum i NYC den 9. og 10. juli.
Info-teams styre er der representert av Arnt Mjøen, Marine Harvest.
Ta gjerne kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller med styrets sekretær, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., hvis du har spørsmål eller synspunkter.

Laste ned:  pdf PEP 2016-2017 - 09.05.17 (559 KB)

Les mer om UTVIKLE M3

Merit Logo
Infor logo
iStone logo
Vince logo
Evry logo

Infoteam 365 App

Infoteam365 er en intern kommunikasjonsapp for alle Infoteams medlemmer. Last ned Appen i AppStore eller Google Play. Første gangen du starter appen blir du bedt om å logge inn med e-post adressen din. Har du spørsmål om bruken kan du kontakte App Support på support@ideffector.no eller lese informasjon og hjelp under "Om Appen" og "App Support" inne i appen.

Get the Infoteam 365 on Google Play Get the Infoteam 365 on the App Store

Siste Nyheter

Infoteamdagene 2016 - vel blåst
mandag 30. november -0001

Linker

MAF
M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark
M3 Brugerforening i Danmark

GAM3
Global Association of M3 User Groups