Omstart av Infoteams faggrupper

Infoteam faggrupper er svært sentrale i foreningens. Formålet med gruppene er å involvere flere medlemmer i foreningens arbeid og å tilby et møtested der det er fokus på et fagområde og å gi deltagerne mulighet til å gå mer i dybden i problemstillinger innen fagområdet kombinert med bruken av M3. Faggruppene skal tilføre en fagdimensjon i tillegg til teknologi/IT fokus. Styret ønsker å ta tak i og hjelpe faggruppene til å utvikles videre. Vi ønsker at flere skal involvere seg og at de som allerede er involvert skal få et bedret utbytte av sitt bidrag i gruppene.

Flere av faggruppene har eksistert i lang tid og har nok til dels behov for fornyelse. Derfor har Infoteams styre besluttet å fristille alle som er involvert i en faggruppe før vi så starter opp igjen. Med nye og gamle deltagere. På denne måten vil vi slippe til nye deltagere i tillegg til de gamle som eventuelt fortsatt er interessert i å delta. Det kan også hende at vi skal etablere nye og andre grupper enn dem som finns pr. i dag. Spørsmål relatert til dette kommer til å stilles i medlemsundersøkelsen som vi jobber med i disse dager.

Har du spørsmål vedrørende dette eller rett og slett er interessert i å delta i en faggruppe? Ta i så tilfelle kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Les mer om de faggrupper som hittil har vært i drift

 

Merit Logo
Infor logo
iStone logo
Vince logo
Evry logo

Infoteam 365 App

Infoteam365 er en intern kommunikasjonsapp for alle Infoteams medlemmer. Last ned Appen i AppStore eller Google Play. Første gangen du starter appen blir du bedt om å logge inn med e-post adressen din. Har du spørsmål om bruken kan du kontakte App Support på support@ideffector.no eller lese informasjon og hjelp under "Om Appen" og "App Support" inne i appen.

Get the Infoteam 365 on Google Play Get the Infoteam 365 on the App Store

Siste Nyheter

Infoteamdagene 2016 - vel blåst
mandag 30. november -0001

Linker

MAF
M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark
M3 Brugerforening i Danmark

GAM3
Global Association of M3 User Groups