Finansdepartementet har nå vedtatt å innføre SAF-T i Norge f.o.m. 01.01.2020

Innføringen av SAF-T er formelt gjort ved en endring i bokføringsforskriften §7-8, som innebærer at bokføringspliktige fra 1. januar 2020 blir forpliktet til å gjengi elektronisk bokførte opplysninger i standardisert form (SAF-T). Skattedirektoratet vil fastsette det nærmere innholdet og formatet til gjengivelse av de elektronisk bokførte opplysningene.

Vi gjør imidlertid oppmerksom på at den vedtatte forskriftsoppdateringen i § 7-8 er noe endret fra det opprinnelige forslaget til ny forskriftstekst. Dette vil trolig ikke påvirke de tekniske kravene, men vi vil avklare dette med myndighetene så snart de er tilbake på jobb i januar. Vi vil sende ut et oppdatert nyhetsvarsel så snart vi har avklart innholdet i forskriften med myndighetene.

Se Finansdepartementets kunngjøring
Se link til endringsforskriften (§7-8) 

Merk at Skatteetaten sine nettsider, samt høringsforslagsnettsiden til Finansdepartementet p.t. ikke er oppdatert.

Merit Logo
Infor logo
iStone logo
Vince logo
Evry logo

Infoteam 365 App

Infoteam365 er en intern kommunikasjonsapp for alle Infoteams medlemmer. Last ned Appen i AppStore eller Google Play. Første gangen du starter appen blir du bedt om å logge inn med e-post adressen din. Har du spørsmål om bruken kan du kontakte App Support på support@ideffector.no eller lese informasjon og hjelp under "Om Appen" og "App Support" inne i appen.

Get the Infoteam 365 on Google Play Get the Infoteam 365 on the App Store

Siste Nyheter

Infoteamdagene 2016 - vel blåst
mandag 30. november -0001

Linker

MAF
M3 användarförening i Sverige

M3UG Denmark
M3 Brugerforening i Danmark

GAM3
Global Association of M3 User Groups